Dün Akşam Süper Final son maçında 2011-2012 sezonunun şampiyonluk kupasını kendi saha ve seyircisi önünde ezeli rakibi Galatasaray’ a kaptıran Fenerbahçe’ de hüzün ve öfke dinmiyor.
Maçtan hemen sonra Lig Tv ekranlarından açıklama yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, federasyon ve MHK’yi inanılmaz sözleri ile feci şekilde bombaladı.
“Bugünkü genel stratejimiz Galatasaray’ı oyun içine katmamaktı. Son ana kadar golü arayıp sabırlı oyun sergiledik. Ancak skoru elde edecek durumu bir türlü beceremedik. Bu işin kabaca oyun tarafı. 3 Temmuz sabahından beri binbir tane sorunla uğraştık. Tapeler, tapeler, tapeler… Her hafta maçlardan önce bir şeylerle uğraştık. Bir sürü hikaye, olay. Herkes buna dahil, eski federasyon bunda pay sahibi. Özellikle Fırat Aydınus’un Beşiktaş maçında ‘oyun bitti’ demeye getirmesi ve geçen hafta Kamil Abitoğlu’nun yönetiminden sonra Cüneyt Çakır da bugün çok güzel maç yönetti. Cüneyt Çakır şahane bir maç yönetti tebrik ediyorum onu !!!”
Kocaman konuşmasında; Geçen sene alın teri ile aldıkları şampiyonluğun masa başı oyuncularıyla ellerinden alınmaya çalışıldığını , Bizim bunu G.Saray’a yapmaya hakkımız yok. 40 tane lig maçı oynadık bu sene. 40. maç sonunda şampiyon G.Saray oldu. Biz de olabilirdik. Teknik ekibimi ve futbolcularımı kutluyorum” diye konuştu.
Kaynak:mehmet can
peki aykut ilk 11 için ne demeli? alex gec girdi emre sahada yoktu , caner nerde???
14.05.2012, 3:00